Auto accessoires Den Haag

Car Dynamics is uw totaalleverancier van auto accessoires in Den Haag en omgeving, zoals parkeersensoren, carkits, smartphonehouders, autoradio’s, navigatiesystemen en veel meer. Ook zorgen wij voor het netjes inbouwen van accessoires, zoals parkeersensoren, of een parkeerhulp zonder te hoeven boren. Wij werken met A-merken en zijn zeer gericht op snelheid, advies en service. Wij leveren auto accessoires in Den Haag en omgeving aan bedrijven en particulieren.

Achteruitrijsensoren

Achteruitrijsensoren zorgen voor minder parkeerschade en zijn een prima parkeerhulp. Het inbouwen van achteruitrijsensoren kan op verschillende manieren, enkele mogelijkheden zijn:

  • sensoren volledig vlak met bumper
  • af fabriek sensoren
  • mogelijk met diverse navigatiesystemen
  • gecombineerd met achteruitrijcamera

Deze achteruitrijsensoren bouwt Car Dynamics netjes voor u in, afgestemd op uw wensen en in de kleur van de auto.

Stoelverwarming inbouwen

Stoelverwarming inbouwen behoort ook tot de diensten van Car Dynamics. Stoelverwarming is een bijzonder comfortabele en aangename extra voor in de auto die wij vaak inbouwen. Bij stoelverwarming wordt onder de bekleding van de auto in het zitvlak en in de rugsteun een elektrisch verwarmbare mat geplaatst. Een stoelverwarming inbouwen is ook zeer aan te raden wanneer u last hebt van uw rug, of een vermoeide rug hebt.

Actieve subwoofer aansluiten

Een accessoire dat Car Dynamics vaak aansluit, is een actieve subwoofer. Een actieve subwoofer geeft direct veel meer volume voor een prima prijs. De opmars van actieve subwoofers is enorm en een van de accessoires van car hifi die wij het meest aansluiten. Car Dynamics levert auto accessoires in Den Haag en omgeving, en levert aan garagebedrijven, autodealers, inbouwspecialisten, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht!

Neem direct contact op met onze medewerkers en laat u overtuigen door onze kennis en kwaliteit.
Bel: (015) 310 05 77  |  Mail: info@cardynamics.nl