FAQ

Q: Welke TomTom heb ik?

A: Dit kunt u hier nakijken. U heeft hiervoor de eerste twee karakters van het serienummer nodig.

Q: Hoe leer ik de afstandsbediening van mijn Parrot MKixxxx in op de carkit?

A: Druk meerdere malen op de toets x terwijl u de toetsen x en x ingedrukt houdt. Deze handeling moet worden uitgevoerd binnen 30 seconden na het starten van uw voertuig, totdat de Parrot MKi9200 weergeeft « Koppeling van de afstandsbediening ».

Q: Mijn Parrot carkit werkt niet naar behoren in combinatie met mijn telefoon/iPod, hoe kan ik dit oplossen?

A: Indien een Parrot carkit niet goed functioneert, kunt u altijd proberen om een software update uit te voeren op de carkit. In veel gevallen zal dit de problemen verhelpen. De update procedures zijn hier te vinden.

Q: Waar vind ik de handleidingen van mijn toestel?

A: De handleidingen van diverse merken en toestellen worden vrijwel altijd op de website van het desbetreffende merk aangeboden. Het is meestal te vinden onder de support/ondersteuning/service secties van de websites. Voorbeeld: De handleiding voor een Pioneer AVIC-F920BT is te vinden op www.pioneer.nl vervolgens rechtsboven op de website naar ‘support’ en ten slotte het model van uw toestel invoeren.

Q: Mijn navigatiesysteem accepteert de kaart update niet, wat nu?

A: Voor het toepassen van een kaart update moet er altijd gecontroleerd worden of de systeemsoftware (firmware) up-to-date is en dus eventueel bijgewerkt worden.

Q: Hoe update ik de systeemsoftware (firmware) van mijn (navigatie)systeem?

A: De procedures en bestanden die nodig zijn voor een update worden, indien beschikbaar, altijd op de website van de producent (merk) weergegeven. Ook dit is te vinden onder de support/ondersteuning/service secties van de websites.

Heeft u vragen?

Neem contact op