Meest gestelde vragen

Wat hebben jullie van me nodig als ik de auto af kom halen?

Bij het ophalen van de huurauto hebben wij het volgende nodig: geldig rijbewijs, geldig paspoort of identiteitskaart en een pinpas. De borg kun je alleen pinnen. Let erop dat je aan alles denkt, als je iets vergeten bent, krijg je de auto niet mee! In enkele gevallen kunnen wij om een recent bankafschrift of afschrift van een telefoonabonnement vragen. Dit is om je adresgegevens te verifiëren. Deze afschriften mogen niet ouder zijn dan 30 dagen.

Is het mogelijk om als bedrijf een auto te huren voor een personeelslid?

Jazeker, als bedrijf kunt u ook een auto huren om tijdelijk in te zetten voor een personeelslid of freelancer. Dit kan financieel aantrekkelijker zijn dan een lease auto. Wij bieden u graag een scherp prijsvoorstel aan.

Mag ik bij jullie een auto huren als ik nog geen 21 ben of nog geen jaar mijn rijbewijs heb?

Ja, dat kan. Let er wel op dat je het eigen risico niet kan afkopen. Ben je 21 jaar of ouder en heb je minimaal een jaar je rijbewijs, dan kan het afkopen van je eigen risico tot € 350,- wel.

Moet ik borg betalen en zo ja hoe kan ik dat doen?

Ja, borg is verplicht. Zonder borg krijg je de auto niet mee. De hoogte van de borg is afhankelijk van de klasse van de auto en van de huurperiode. Je kunt de borg alleen per pin voldoen. Let er wel op dat de pinpas op je eigen naam moet staan!

Moet ik in het bezit zijn van een creditcard om een auto te mogen huren?

Nee, bij ons is een betaling per pinpas voldoende om een auto te huren. In veel vestigingen is betaling per creditcard zelfs problematisch vanwege de hoge kosten die bij creditcard betalingen in rekening worden gebracht.

Wat houdt een eigen risico in?

Een eigen risico betekent dat als je schade rijdt aan de huurauto en je deze niet op een ander kunt verhalen, dat je (een gedeelte van) deze schade zelf moet betalen. Stel je voor: je rijdt met de huurauto tegen een paaltje aan en de bumper is beschadigd. De verhuurvestiging zal de schade taxeren. Stel je voor dat de schade € 800,- is en je hebt een eigen risico van € 750,-, dan moet je € 750,- aan de verhuurvestiging betalen. De vestiging zal dan de resterende kosten betalen. Het is altijd handig om je eigen risico te verlagen, dit kan voor slechts € 9,- per dag, dan is je eigen risico slechts € 350,-.

Kan ik het eigen risico verlagen?

Ja hoor, dat kan, mits je niet jonger bent dan 21 jaar of nog geen jaar je rijbewijs hebt. Je eigen risico is standaard € 750,- per schadegeval en deze kun je verlagen naar € 350,- per schadegeval voor slechts € 9,- per dag! 

Reserveer een auto