Alarmsystemen

Car Dynamics is een bedrijf met jarenlange ervaring in diefstalbeveiliging systemen voor personenauto’s en bedrijfswagens voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Car Dynamics is leverancier van diverse merken alarmsystemen  voor voertuigbeveiliging. Marktleider is het merk DEFA , een betrouwbaar en probleemloos alarm.

Met het DEFA DVS90 alarmsysteem dat SCM/VBV goedgekeurd is kunnen wij uw auto beveiligen en een Kiwa/SCM certificaat afgeven voor Klasse 2 of Klasse 3. De DVS90 is door de tweede eigen autorisatie niet te hacken door het dievengilde en garandeert dat uw voertuig blijft staan.

Vals alarm is uitgesloten doordat de microgolfsensor onderscheid maakt tussen dreigende en onschadelijke bewegingen zoals vliegen in de auto.

Andere functies zijn:

Het alarmsysteem wordt geprogrammeerd met de juiste software voor uw auto

De LED raammodule geeft de status van het alarm aan , in- of uitgeschakeld, of als er een alarmmelding is geweest zal de LED een bepaalde code knipperen. Die code verklaart via de gebruiksaanwijzing op welk onderdeel het alarm is afgegaan. In de LED raammodule zit ook de microfoon voor de glasbreuksensor. Ook zit er een klein drukknopje op om als noodprocedure het alarm uit te zetten met een pincode.

Optioneel voor bedrijfswagens kan het systeem uitgebreid worden met een extra Microgolfsensor om de laadruimte te beveiligen.

De installatie wordt vakkundig verzorgt door onze Kiwa/SCM gecertificeerde

Heeft u vragen?

Neem contact op