Peilzenders

Ook het nieuwste type beveiliging de Peilzender of Terugvindsystemen welke worden aangeduid als beveiligingsklasse TV01 heeft Car Dynamics in het assortiment.

De Mi01 van Moving Intelligence is daarin het meest compacte model welke goed is weg te bouwen in de auto. Een compleet nieuw model terugvindsysteem met een wereldwijde dekking. 360gr GPS antenne, en een interne accu met een minimale levensduur  van 5 jaar.

De Peilzender zorgt met zijn wereldwijde GPS-GSM dekking dat uw auto, boot, tractor of wat voor transportmiddel dan ook goed vindbaar is na diefstal.

Hoe werkt een Peilzender?

De peilzender zendt signalen uit via GSM, GPS en RF ( Radio Frequentie). Na diefstal moet dit gemeld worden bij de aangesloten opsporingsdienst . Deze zal de peilzender activeren en elk uur ontvangen ze dan een GPS/GSM signaal en elke seconde een signaal via de Radio Frequentie. Met deze signalen is het gestolen voertuig nauwkeurig te peilen en terug te vinden.

Car Dynamics is een bedrijf met jarenlange ervaring in diefstalbeveiliging systemen voor personenauto’s en bedrijfswagens voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Car Dynamics is dealer en leverancier van TV01 systemen van Moving Intelligence en Faringwell.

De installatie wordt vakkundig verzorgt door onze Kiwa/SCM gecertificeerde monteurs bij ons in de werkplaats in Nootdorp of bij u op locatie.

Heeft u vragen?

Neem contact op