iPad houder auto

Een iPad houder voor in uw auto is een accessoire dat Car Dynamics doorgaans veel levert. Deze iPad houder is vooral handig voor de kinderen; zij hebben entertainment op de achterbank gedurende lange autoritten. De keuzemogelijkheden voor een iPad in de auto zijn:

  • Schermen in de hoofdsteun
  • Schermen met dvd-speler aan de hoofdsteun
  • Houders voor de iPad, al dan niet met oplaadfunctie

U combineert een iPad in uw auto met draadloze hoofdtelefoons via bluetooth, infrarood of FM-zender. Benieuwd of wij voor u een passende iPad houder voor in uw auto in ons assortiment hebben? Neem dan direct contact met ons op!

iPad in auto

Een iPad in de auto is ook handig wanneer u als bestuurder lange autoritten maakt. Voor uw gemak en veiligheid bieden wij u diverse iPad accessoires, zoals bluetooth headsets, opladers en handsfree connectors. Voor de kinderen bouwen wij ook schermen in de hoofdsteunen in. Een iPad in de auto meenemen was nog nooit zo gemakkelijk! Benieuwd of wij een passende iPad houder voor in uw auto hebben? Neem direct contact op!

Auto accessoires

Car Dynamics levert iPad houders voor in de auto en bouwt tevens schermen in. Buiten accessoires voor de iPad, levert Car Dynamics nog veel meer accessoires en inbouwdiensten:

Wij leveren alle A-merk auto accessoires en hechten veel waarde aan service, snelheid en advies.

Car Dynamics

Onze ervaren binnen- en buitendienstmedewerkers kennen alle nieuwe producten, trends en ontwikkelingen en hebben nauw contact met diverse A-merkleveranciers. Door onze specialistische kennis en jarenlange ervaring vinden wij snel de complete oplossing voor u en uw klant. Wanneer u of uw klant op zoek is naar een iPad houder voor in uw auto bent u bij Car Dynamics aan het juiste adres.

Car Dynamics is grossier en levert aan autodealers, garagebedrijven en inbouwspecialisten, maar ook particulieren weten ons steeds beter te vinden. Wanneer u op zoek bent naar een iPad houder voor in uw auto slaagt u bij Car Dynamics gegarandeerd!

Neem direct contact met ons op en laat u overtuigen door onze kennis en kwaliteit.
Bel: (015) 310 05 77  |  Mail: info@cardynamics.nl

Autoverhuur Pijnacker, Autoschade herstellen, Parkeersensoren inbouwen, Auto onderdelen Den Haag, Auto huren Nootdorp.