Parkeersensoren inbouwen

Parkeersensoren zorgen voor minder parkeerschade en zijn een prima parkeerhulp. Parkeersensoren inbouwen kan op verschillende manieren, enkele mogelijkheden zijn:

  • voorzijde en/of achterzijde
  • sensoren volledig vlak met bumper
  • af fabriek sensoren
  • mogelijk met diverse navigatiesystemen
  • gecombineerd met achteruitrijcamera

Car Dynamics bouwt deze parkeersensoren netjes voor u in, afgestemd op uw wensen en in de kleur van de auto.

Parkeerhulp zonder boren

Parkeersensoren kunnen wij ook inbouwen zonder boren: parkeerhulp zonder boren. Car Dynamics plaatst de sensoren dan op de kentekenplaathouder, of door een strip achter de bumper. U krijgt dan geen gaten in de bumper. Zowel voor parkeersensoren inbouwen als voor een parkeerhulp zonder boren neemt u contact op met Car Dynamics.

Accessoires inbouwen

Car Dynamics is uw totaalleverancier van auto accessoires, zoals parkeersensoren, carkits, smartphonehouders, autoradio’s, navigatiesystemen en veel meer. Ook zorgen wij voor het netjes inbouwen van accessoires, zoals parkeersensoren, of een parkeerhulp zonder te hoeven boren. Wij werken met A-merken en zijn zeer gericht op snelheid, advies en service. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Den Haag en omgeving.

Car Dynamics

Onze ervaren binnen- en buitendienstmedewerkers kennen alle nieuwe producten, trends en ontwikkelingen en hebben nauw contact met de A-merkleveranciers. Door onze specialistische knowhow en jarenlange ervaring vinden wij snel de complete oplossing voor u en uw klant en zijn wij met recht een onestopshop. Car Dynamics is grossier en levert aan autodealers, garagebedrijven en inbouwspecialisten, maar ook particulieren weten ons steeds beter te vinden.

Neem direct contact op met onze medewerkers en laat u overtuigen door onze kennis en kwaliteit.
Bel: (015) 310 05 77  |  Mail: info@cardynamics.nl

Auto huren Nootdorp, Autoverhuur Pijnacker, Autoschade herstellen, Auto onderdelen Den Haag, iPad houder auto.