Telefoon opladen in de auto

Wilt u uw telefoon opladen in de auto, maar heeft u geen geschikte aansluiting? Een telefoon opladen in de auto vereist ofwel een USB aansluiting, ofwel een ingang voor een sigarettenaansteker. Wanneer u geen van beiden heeft, maar u toch uw telefoon wilt op kunnen laden in de auto, is het mogelijk om dit in te bouwen bij uw auto. Car Dynamics helpt u daar graag bij. Op die manier kunt u voortaan onderweg gewoon onderweg uw telefoon opladen.

Heeft u al wel een sigarettenaansteker maar wilt u liever een USB aansluiting? Ook dat is geen probleem. Bij Car Dynamics helpen we u graag met het ombouwen van uw sigarettenaansteker naar een USB aansluiting. Dus, wilt u uw telefoon opladen in de auto? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bellen, of uw vraag stellen via onderstaande button.

Stel uw vraag

2 din radio inbouwen

Een 2 din radio inbouwen is bij Car Dynamics een veel geziene aanpassing. De 2 din radio biedt namelijk veel mogelijkheden die een 1 din radio vaak niet heeft. Of u nu op zoek bent naar een touchscreen, navigatiemogelijkheden met GPS, digitale of analoge televisie of een ingebouwde bluetooth carkit: een 2 din radio inbouwen heeft u veel te bieden. Car Dynamics helpt u dan ook graag met het inbouwen van een 2 din radio.

Met meer dan tien jaar ervaring in maatwerk weten we zeker dat wij ook uw auto kunnen voorzien van al uw wensen. Wij geloven in een persoonlijke aanpak met een hoge kwaliteit. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw auto en bieden u vervolgens een scherpe prijs. Bent u benieuwd naar wat Car Dynamics voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of stel uw vraag via onderstaande button.

Stel uw vraag