Trekhaakcentrum Nootdorp

Trekhaakcentrum Nootdorp monteert uw trekhaak bij u in de buurt. Wij hebben voor ieder merk en model de juiste trekhaak in huis. Deze zijn geschikt voor fietsendragers, caravans en aanhangwagens. Op onze locatie in Nootdorp monteren wij uw trekhaak binnen één dag.

Vrijblijvende offerte aanvragen Meer info Trekhaak montage

Dit mag u van ons verwachten

Voor elk merk een trekhaakoplossing

Voor de meeste merken auto’s is er minimaal een vaste trekhaak leverbaar. Zelfs voor hybride en elektrische voertuigen is een vaste trekhaak vaak mogelijk.

Bekijk alle automerken

De vakspecialist in trekhaken in regio Nootdorp

De trekhaakexperts van Trekhaakcentrum Nootdorp helpen u graag bij het vinden van de juiste trekhaak voor uw auto. Of u nu een trekhaak zoekt voor een BMW, Opel of Ford, voor ieder automerk kunt u bij onze vestiging in Nootdorp terecht.

Trekhaak

Gaat u met de caravan of met de fietsendrager op pad? Het ultieme gevoel van vrijheid begint met een trekhaak. Bij Trekhaakcentrum kunt u terecht voor een trekhaak, speciaal gemaakt voor uw auto. Op basis van uw kenteken kunnen wij precies achterhalen welke trekhaak op uw auto past. Voor een uitgebreide keuze en montage bent u bij Trekhaakcentrum aan het juiste adres. Daarnaast krijgt u een leenauto mee, die u kunt gebruiken tijdens de montage van uw trekhaak. Zo kunt u ongestoord uw dagelijkse activiteiten voortzetten, terwijl wij de montage voor onze rekening nemen.

Trekhaak kopen

Wilt u een trekhaak kopen maar bent u er niet zeker van welke voor u het beste is? U kunt kiezen uit verschillende soorten, zoals een vaste trekhaak of een afneembare. Niet alle trekhaken zijn geschikt voor uw specifieke type auto. Aan de hand van uw kenteken of merk en model kunt u bekijken welke u kunt laten monteren op uw auto. Mocht u specifieke vragen hebben over de aanschaf van een trekhaak of de combinatie met een fietsendrager, dan kunt u uw vraag aan een van onze specialisten stellen of u kunt bellen naar 085-2020660. We helpen u graag verder.

Trekhaakmontage

Bij Trekhaakcentrum weten we precies welke trekhaak er nodig is voor iedere specifieke auto. En de trekhaakmontage wordt vakkundig uitgevoerd in een van onze vestigingen. Daarnaast bieden we speciale trekhaakmontage aan voor campers. Deze montage is namelijk niet hetzelfde als bij een personenauto of een bus. Door het verlengde chassis van de camper dienen er aanpassingen te worden verricht. Onze experts weten precies wat voor uw voertuig nodig is om de trekhaakmontage gedegen uit te voeren.

Wij leveren voor haast ieder merk een trekhaak

Daarbij horen ook elektrische en hybride auto’s. Wilt u een trekhaak voor een camper, klassieker of een exclusieve auto? Ga dan na wat de mogelijkheden zijn bij onze vestiging in Nootdorp. Is de juiste trekhaak voor uw voertuig gevonden? Dan monteren wij de trekhaak direct voor u.

Bekijk de automerken

Wij monteren uw trekhaak binnen één dag.

Wij hebben voor ieder merk en model de juiste trekhaak in huis.