Goedkoop auto huren Zoetermeer

Goedkoop een auto huren in Zoetermeer? Dan bent u bij Car Dynamics aan het juiste adres. Bij Car Dynamics huurt u al een auto vanaf 19 euro per dag! Van een kleine Toyota Aygo tot een zeer ruime Renault Megane. Car Dynamics heeft de juiste auto voor elke gelegenheid. Bovendien in verschillende prijsklassen!

Reserveer een auto

Wat heeft u daar voor nodig? Met een geldig identiteitsbewijs (ID-kaart of paspoort) een rijbewijs en een pinpas bent u er al. Ook wanneer u jonger bent dan 21 jaar of minder dan een jaar uw rijbewijs heeft. Let op: in sommige gevallen kunnen wij u om een recent bankafschrift of afschrift van uw telefoonabonnement vragen. Deze afschriften (die niet ouder mogen zijn dan 30 dagen) gebruiken wij namelijk om uw adresgegevens te verifiëren.

Bij Car Dynamics heeft u, net als bij andere autoverhuurders een eigen risico. Met een kleine bijdrage van slechts 5 euro per dag kunt u het eigen risico echter aanzienlijk verkleinen, tot slechts 200 euro! Dus, goedkoop een auto huren in Zoetermeer? Ga dan naar onze reserveringspagina om direct een auto te reserveren. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

Goedkoop busje huren Zoetermeer

Bij Car Dynamics kunt u ook terecht voor het huren van busjes. Wilt u een goedkoop busje huren in de Zoetermeer? Dan zit u bij ons goed. Wij bieden u altijd scherpe tarieven en voertuigen van hoge kwaliteit. U kunt, onder bepaalde voorwaarden, ook busjes bij ons huren als u jonger bent dan 21 jaar, of minder dan een jaar uw rijbewijs heeft. Bovendien kunt u bij ons gewoon betalen met uw pinpas, een creditcard is niet nodig. Benieuwd wat Car Dynamics voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.