Over ons

Car Dynamics is al meer dan 10 jaar een begrip in de automotive branche als de grossier van alle A-merken voor autodealers, garagebedrijven en inbouwspecialisten. Ook weten steeds meer particulieren ons te vinden. Onze kracht zit in het one-stop-shop model samen met de specialistische know-how en jarenlange ervaring van ons team.

Wij kennen onze klanten en de branche. Hierdoor denken wij mee van uit de klantvraag en komen snel met een complete oplossing, op maat gemaakt voor die specifieke auto. Dankzij Car Dynamics komt u tijdens het inbouwen nooit meer voor verrassingen te staan zoals het ontbreken van of hebben van verkeerde aansluitmaterialen.Met ons uitgebreide gamma van produkten kunnen wij iedere auto optimaal aanpassen aan de wensen Van de klant. Van trekhaak tot Multimedia-systeem van carkit tot integratie van originele navigatie.

Wilt u de inbouw liever niet zelf doen? Car Dynamics heeft gespecialiseerde monteurs in huis.

Wij werken alleen met A-merk leveranciers en inbouwgroothandels en hebben dagelijks contact met hen. Hierdoor zijn wij op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen en worden onze medewerkers steeds bijgeschoold. Car Dynamics kent een actieve buitendienst die de taal spreekt van de klant. Wij komen op de werkplek van onze klant en zien dagelijks wat er leeft en welke behoefte er is. Een heldere terugkoppeling aan de binnendienst en onze leveranciers zorgt weer voor de ontwikkeling van nieuwe toepassingen en producten.

Onze manier van werken zorgt dat u altijd met het juiste antwoord of de juiste oplossing terug kunt naar uw klant. En wij leveren snel, compleet en tegen zeer concurrerende condities.

Op onze site staan geen prijzen vermeld en wordt u doorgelinked naar de zeer uitgebreide sites van onze leveranciers. Wij geloven in advies, maatwerk en kwaliteit. Samen zoeken wij met u naar de juiste oplossing en zullen u daarna een scherp voorstel doen.

Wie zijn wij