Parkeerhulp zonder boren

Op zoek naar parkeerhulp zonder boren? Dan bent u bij Car Dynamics aan het juiste adres. Steeds meer auto’s worden tegenwoordig standaard geleverd met parkeerhulp. Die parkeerhulp bestaat uit piepsignalen die in frequentie toenemen naarmate je dichter bij een andere auto (of een ander obstakel) in de buurt komt. Bij luxere auto’s verandert het scherm van de navigatie bovendien vaak nog in een parkassist scherm, waarbij je vanuit de achterkant van je auto mee kunt kijken. Zo kun je optimaal in de gaten houden wat er achter je auto gebeurt. Veiliger parkeren kan niet.

Stel uw vraag

Car Dynamics helpt u daarom dan ook graag met het inbouwen van uw eigen parkeerhulp. Zonder boren, of met boren. Wanneer u kiest voor parkeerhulp met boren, integreren wij de sensoren in uw auto. Aan de voor en/of achterzijde. Wanneer u kiest voor parkeerhulp zonder boren, brengen wij losse sensoren aan op de kentekenplaathouder. Ook kunnen wij sensoren aanbrengen via een strip achter de bumper. Dit voorkomt gaten in uw bumper, in tegenstelling tot het inbouwen van parkeersensoren. Bent u benieuwd naar wat Car Dynamics voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, of stel uw vraag via onderstaande button.

Valeo parkeersensoren inbouwen

Bij Car Dynamics werken we uitsluitend met producten van hoge kwaliteit. Wanneer het aankomt op parkeersensoren inbouwen werken wij bijvoorbeeld graag met Valeo. Valeo parkeersensoren inbouwen geeft u de garantie dat u een goedwerkende, veilige parkeerhulp heeft. Valeo parkeersensoren inbouwen kan bovendien op verschillende manieren. Wilt u een display dashboard, of is alleen de geluidsfunctie voor u voldoende? Wat uw wensen ook zijn, Car Dynamics helpt u graag met het aanbrengen van een optimale parkeerhulp. Benieuwd wat Car Dynamics voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.